Webdesign & PC Service Haren

PC Service Haren is ook het juiste adres voor het maken van uw website en het ontwikkelen van uw huisstijl en uw bedrijfslogo.

Een goede website moet tegenwoordig responsive zijn. Dat wil zeggen dat hij behalve op computers en laptops, ook op mobiele telefoons en tablets goed weergegeven moet worden. Google indexeert websites die niet responsive zijn namelijk lager dan sites die dat wel zijn.

Ons team omvat ervaren programmeurs en ontwerpers en wij zijn gespecialiseerd in het verhogen van uw vindbaarheid op het internet, de zogenaamde Search Engine Optimisation (SEO).

Voor een goede vindbaarheid van uw website zijn professionele webteksten ook van zeer groot belang.

We analyseren eerst de belangrijke zoekwoorden waarop uw website gevonden moet worden. Daarmee bewerken of redigeren we uw teksten of schrijven we effectieve nieuwe webteksten om een betere vindbaarheid van uw website te bewerkstelligen.

Referenties van onze klanten op aanvraag.

Neem voor meer informatie contact met ons op via ons contactformulier of per telefoon: 06-29337008.

 

Webdesign

Responsive WebdesignWij maken mooie websites die responsive zijn. Dat wil zeggen dat ze op alle soorten apparaten goed worden weergegeven. Google toont responsive websites hoger in de zoekresultaten dan sites die niet responsive zijn.

Vindbaarheid

Vindbaarheid & SEOOnze aanpak zorgt ervoor dat de websites die we maken goed gevonden worden. Een combinatie van SEO (Search Engine Optimisation), link building en redigeren en schrijven van webteksten werpt zijn vruchten af en leidt tot een goede vindbaarheid.