Computerlessen van PC Service Haren

Computerlessen van PC Service Haren hebben een andere opzet dan de algemene computercursussen die vaak aangeboden worden. Onze computerlessen zijn privé in plaats van in een groep waar de ene persoon meer aandacht vraagt dan de andere. Zo wordt u minder afgeleid en komt u direct toe aan wat u graag wilt leren.

Onze lessen behandelen alleen de zaken waar u graag meer over wilt weten. U kunt denken aan het gebruik van uw computer of mobiele telefoon en van programma’s als email, Facebook, Twitter, Skype. Ook tekstverwerken of het scannen en bewerken van foto’s zijn onderwerpen.

De lessen vinden plaats bij u thuis in uw eigen vertrouwde omgeving. U hoeft niet te reizen en u ondervindt geen parkeerproblemen op locatie.

Door deze doelgerichte aanpak van onze lessen krijgt u meer waar voor uw geld.

Uw voordeel I

Computerles van PC Service HarenU leert exact dat wat u graag wilt leren. Wat u al weet hoeft niet opnieuw behandeld te worden. Dat maakt de computerlessen van PC Service Haren veel efficiënter dan standaard computerlessen.

Uw voordeel II

Computerles van PC Service HarenPC Service Haren geeft uitsluitend privé computerlessen waarbij u één op één werkt met uw leraar. Er is niemand anders die u afleidt of die alle aandacht van de leraar opeist. Hierdoor leert u snel en efficiënt.