Virus verwijderen en antivirus

Bent u het slachtoffer geworden van virussen zoals het Ukash virus, politievirus, Trojaanse paarden, malware, spyware of andere kwaadaardige programma’s?

Wij kunnen deze virussen en andere bedreigingen snel en vakkundig voor u verwijderen.

ESET AntivirusproductenOok leveren wij de bekroonde antivirusproducten van Eset. Zo is Eset Internet Security al een aantal jaren achtereen verkozen tot Beste Keuze van de Consumentenbond. Van de drie Eset antivirusprogramma’s die wij het meest aanbevelen aan particuliere gebruikers vindt u hiernaast een beknopte beschrijving. Het gaat om antivirus voor Windows en Apple computers, en voor Android smartphones. Voor midden- en kleinbedrijf leveren wij professionele antivirusprogramma’s van Eset voor het beveiligen van uw netwerk en servers. Ook kunnen wij uw problemen met spam in uw email oplossen of verminderen.

Wilt u veilig internetbankieren en uw computer beschermen tegen gevaren op het internet? Laat ons een volledige veiligheidsscan van uw computer doen en u verder adviseren.

We zijn gespecialiseerd in het verwijderen van virussen en malware. Bekende boosdoeners zijn het Ukash virus, politie virus, Sars virus en Trojaanse paarden. Ook wanneer u last heeft van ongewenste email of spam kunnen wij u daarbij helpen.

Wij controleren uw computer en installeren de nodige software zodat u weer veilig kunt internetten en emailen.

Wil u meer weten over virusbestrijding of virusverwijdering? Heeft u interesse in een proefabonnement van één van de door ons geleverde antivirusproducten? Bel ons dan op 06-29337008.

ESET Internet Security

ESET Smart Security 8ESET Internet Security voegt een firewall en antispam toe aan ESET NOD32 Antivirus. Het beschermt uw familie tegen internetgevaren, terwijl vervelende junkmail wordt geblokkeerd.

ESET Cyber Security Pro

ESET Cyber Security ProESET Cyber Security Pro – Internetbeveiliging voor Apple computers. Cyber Security Pro houdt virussen en potentiële indringers buiten en is een uitstekend antivirusprogramma voor de Mac.

ESET Mobile Security

ESET Mobile SecurityESET Mobile Security beschermt uw Android tablet en/of telefoon tegen virussen, phishing en onveilige apps. Ook wordt uw telefoon beschermd tegen diefstal. Zo kunt u op afstand de telefoon vergrendelen en zelfs een sirene laten afgaan.